ОГОЛОШЕННЯ!

Опубліковано 26 грудня 2019, о 14:02

Шановні колеги!

Повідомляємо вам, що 19 грудня 2019 року Верховною Радою України було прийнято «Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення конституційних принципів у сферах енергетики та комунальних послуг» (реєстр № 2490-1), який передбачає новий порядок проведення конкурсу, новий склад Конкурсної комісії, а також ротацію членів Комісії. Відповідно до прийнятого Закону повноваження членів діючої Конкурсної  комісії  НКРЕКП припиняються.

У зв’язку із зазначеним, на відкритому засіданні 23 грудня 2019 року (Протокол № 15), Конкурсна комісія НКРЕКП ухвалила рішення про складення своїх повноважень. Також Комісією НКРЕКП були ухвалені наступні  рішення.

Відкритий конкурсний відбір на дві посади членів НКРЕКП, який був оголошений 26 лютого 2018 р. вважати таким, що скасовується у зв’язку зі змінами у законодавстві України.

Відкритий конкурсний відбір на дві посади членів НКРЕКП, який був оголошений 5 листопада 2019 р. вважати таким, що скасовується у зв’язку зі змінами у законодавстві України.

 

Відповідно до рішення Конкурсної комісії НКРЕП просимо кандидатів – учасників згаданих конкурсних відборів, звертатися до секретаріату Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг аби отримати медичні довідки та електронні носії (USB-флеш-накопичувачі).

Тел: 255-36-73, 255-26-62, або ел. поштою: petrenko.olga@v.rada.gov.ua  

 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку