Засідання Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки

Опубліковано 17 жовтня 2016, о 10:47

Проект


 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 

засідання Комітету з питань паливно-енергетичного

комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки

_____________________________________________________________

19 жовтня 2016 року, 14.30

(вул. Грушевського 5, конференц-зал)

 

1.                 Презентація Директора Секретаріату Енергетичного Співтовариства Янеза Копача щодо стану виконання Україною зобов’язань в Енергетичному Співтоваристві.


2.                  Презентація Віце-прем'єр-міністра України – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Зубка Г.Г. щодо фонду енергоефективності.


Комітет не головний.


3.                 Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2016 рік" щодо державної підтримки вугледобувних підприємств, Мартовицький А.В., Бондар М.Л. та інші, №5193.


Комітет головний.


4.                 Проект Закону про внесення змін до статті 8 Закону України "Про альтернативні види палива", друге читання, №4618.

 

5.                 Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо переходу до використання альтернативних видів палива та переходу суб'єктів господарювання, що провадять діяльність у сфері теплопостачання, до стимулюючого регулювання, КМУ, №4937.

 

6.                     Інформація щодо рекомендацій круглого столу на тему «Дипломатичний фронт. Шляхи посилення енергетичної безпеки України».  

 

7.     Різне

 

 

Завідувач секретаріатом Комітету                                               О.Дудкін

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку