Засідання Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки

Опубліковано 08 листопада 2016, о 09:39

проект

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 

засідання Комітету з питань паливно-енергетичного

комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки

_____________________________________________________________

2 листопада 2016 року, 14.30

(вул.Липська 3, зал №3)

Комітет головний.


1.                     Інформація Міністра палива та енергетики України І.С.Насалика з питання програми реформування вугільної галузі.

 

2.                     Проект Закону про особливості передачі в оренду приєднаних газорозподільних мереж з контрольною часткою державної та/чи комунальної власності, Лопушанський А.Я., Кужель О.В., №4263.

 

 

3.                     Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про цивільну відповідальність за ядерну шкоду та її фінансове забезпечення" щодо межі цивільної відповідальності за ядерну шкоду оператора ядерної установки Чорнобильської атомної електростанції, КМУ, №5046.

 

4.                     Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про електроенергетику" (щодо коефіцієнтів "зеленого" тарифу для електроенергії, виробленої з використанням альтернативних джерел енергії), Чорновол Т.М., Бондар М.Л., Кацер-Бучковська Н.В., Войціцька В.М., Пашинський С.В., №5129.

 

 

5.                     Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про електроенергетику" (щодо коефіцієнтів "зеленого" тарифу для електроенергії, виробленої з використанням альтернативних джерел енергії), Лапін І.О. та інші, №5129-1.

 

6.                     Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення механізму стимулювання виробництва електроенергії з альтернативних джерел енергії (технічний), Підлісецький Л.Т., Войціцька В.М., Рябчин О.М., Чижмарь Ю.В., №3447.

 

 

7.                     Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо їх приведення у відповідність з Законом України "Про ринок природного газу", Лопушанський А.Я., №5289.

 


8.     Різне.

 

Завідувач секретаріатом Комітету                                               О.Дудкін

 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку