Комітет з питань паливно-енергетичного комплексу,

ядерної політики та ядерної безпеки

 

01008, м. Київ-8, вул. Грушевського, 5, тел. 255-26-62, факс 255-24-01

                                                               

                                                                                23 

                                                                      

                                                                                             25         листопада             15    

 

                                                                                       м. Київ

 

 

ГОЛОВУЄ:  Голова Комітету  Мартиненко М.В.       

 

ПРИСУТНІ: члени Комітету Бандуров В.В., Бєлькова О.В., Бондар М.Л., Звягільський Ю.Л., Іоффе Ю.Я., Кононенко І.В., Лопушанський А.Я., Кацер–Бучковська Н.В., Ксенжук О.С., Лівік О.П., Підлісецький Л.Т.,  Рябчин О.М., Чижмарь Ю.В.

 

Працівники секретаріату Комітету: Дудкін О.М., Постніков С.М., Зенюк Л.О., Тимофієв П.В., Вдовенко В.Г., Хала  Д.О., Кальченко М.В.

 

ВІДСУТНІ: Батенко Т.І., Войціцька В.М., Домбровський О.Г., Клюєв С.П., Мартовицький А.В., Насалик І.С., Онищенко О.Р.,

 

 

* * *

 

СЛУХАЛИ: Інформацію Голови підкомітету Бондаря М.Л. щодо включення до Порядку денного засідання Комітету проекту Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2015 рік" щодо погашення заборгованості та виплати поточної заробітної плати працівникам державних підприємств вугільної галузі, Бондар М.Л., Гузь І.В., реєстр.№3482.

 

ВИРІШИЛИ:

Затвердити запропоновані доповнення до Порядку денного засідання Комітету.

 

Рішення прийнято одноголосно.

 

 

 

ПОРЯДОК   ДЕННИЙ:

 

1. Проект Постанови про ліквідацію НАК "Нафтогаз України", Ляшко О.В., Чижмарь Ю.В., Галасюк В.В. Рибалка С.В. та інші, реєстр.№3306.

 

2. Проект Постанови про заборону суб'єктам господарювання, які надають послуги населенню України з тепло-, газо-, електро-, водопостачання та водовідведення виставляти непідтверджені борги, Ляшко О.В., Чижмарь Ю.В., Галасюк В.В. Рибалка С.В. та інші, реєстр.№3307.

 

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо прав на пенсійне забезпечення працівників освіти, охорони здоров'я, соціального забезпечення, шахтарів та громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи), Мураєв Є.В., реєстр.№3299.

 

4. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо пільг з оплати житлово-комунальних послуг, Королевська Н.Ю., Солод Ю.В., реєстр.№3313.

 

5. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо регулювання договірних відносин у сфері електроенергетики, Помазанов А.В., реєстр.№3395.

 

6. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2015 рік" щодо погашення заборгованості та виплати поточної заробітної плати працівникам державних підприємств вугільної галузі, Бондар М.Л., Гузь І.В., реєстр.№3482.

 

7. Інформація Голови правління ПАТ «Укрнафта» Марка Роллінса щодо ситуації у ПАТ «Укрнафта».

 

8. Різне.

                                                      

1.

 

ПРИСУТНІ: Светелік О.Д. - заступник Міністра енергетики та вугільної промисловості України, Коновець С.О. - заступник голови правління НАК  «Нафтогаз України», Парфененко Д.М. – перший заступник Фонду державного майна України.

 

СЛУХАЛИ: Інформацію Голови підкомітету Лопушанського А.Я. щодо проекту Постанови про ліквідацію НАК "Нафтогаз України", Ляшко О.В., Чижмарь Ю.В., Галасюк В.В. Рибалка С.В. та інші, реєстр.№3306.

 

ВИСТУПИЛИ: Светелік О.Д., Коновець С.О., Парфененко Д.М., Чижмарь Ю.В., Лопушанський А.Я., Мартиненко М.В.

 

ВИРІШИЛИ:

1. Рекомендувати Верховній Раді України відхилити проект Постанови про ліквідацію НАК "Нафтогаз України", Ляшко О.В., Чижмарь Ю.В., Галасюк В.В. Рибалка С.В. та інші, реєстр.№3306.

2. Доповідачем на засіданні Верховної Ради України визначити Голову підкомітету Лопушанського А.Я.

 

Голосували:

«за»                     -   9

«утримався»       -   5

 

Рішення прийнято більшістю голосів.

 

 

2.

 

ПРИСУТНІ: Светелік О.Д. - заступник Міністра енергетики та вугільної промисловості України, Хоцянівська Н.В. – директор Департаменту економіки систем життєзабезпечення Мінрегіону України, Кулішова Т.В. – начальник управління Антимонопольного комітету.

 

СЛУХАЛИ: Інформацію народного депутата Чижмаря Ю.В. щодо проекту Постанови про заборону суб'єктам господарювання, які надають послуги населенню України з тепло-, газо-, електро-, водопостачання та водовідведення виставляти непідтверджені борги, Ляшко О.В., Чижмарь Ю.В., Галасюк В.В. Рибалка С.В. та інші, реєстр.№3307.

 

ВИСТУПИЛИ: Лопушанський А.Я., Светелік О.Д., Кулішова Т.В., Бондар М.Л., Кацер–Бучковська Н.В., Мартиненко М.В.

 

ВИРІШИЛИ:

1. Рекомендувати Верховній Раді України відхилити проект Постанови про заборону суб'єктам господарювання, які надають послуги населенню України з тепло-, газо-, електро-, водопостачання та водовідведення виставляти непідтверджені борги, Ляшко О.В., Чижмарь Ю.В., Галасюк В.В. Рибалка С.В. та інші, реєстр.№3307.

2. Доповідачем на засіданні Верховної Ради України визначити Голову підкомітету Лопушанського А.Я.

 

Голосували:

«за»                     -   13

«утримався»       -   1

 

Рішення прийнято більшістю голосів.

 

 

 

3.

СЛУХАЛИ: Інформацію Голови Комітету Мартиненка М.В. щодо переносу розгляду проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо прав на пенсійне забезпечення працівників освіти, охорони здоров'я, соціального забезпечення, шахтарів та громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи), Мураєв Є.В., реєстр.№3299, на наступне засідання Комітету на прохання автора. (Лист додається)

 

ВИРІШИЛИ:

Перенести розгляд проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо прав на пенсійне забезпечення працівників освіти, охорони здоров'я, соціального забезпечення, шахтарів та громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи), Мураєв Є.В., реєстр.№3299, на наступне засідання Комітету на прохання автора.

 

Рішення прийнято одноголосно.

4.

 

СЛУХАЛИ: Інформацію Голови Комітету Мартиненка М.В. щодо переносу розгляду проекту Закону про внесення змін до деяких законів України щодо пільг з оплати житлово-комунальних послуг, Королевська Н.Ю., Солод Ю.В., реєстр.№3313, на наступне засідання Комітету у зв'язку з відсутністю авторів.

 

ВИРІШИЛИ:

Перенести розгляд проекту Закону про внесення змін до деяких законів України щодо пільг з оплати житлово-комунальних послуг, Королевська Н.Ю., Солод Ю.В., реєстр.№3313, на наступне засідання Комітету у зв'язку з відсутністю авторів.

 

Рішення прийнято одноголосно.

5.

ПРИСУТНІ: Светелік О.Д. - заступник Міністра енергетики та вугільної промисловості України.

 

СЛУХАЛИ: Інформацію Голови підкомітету Підлісецького Л.Т. щодо проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо регулювання договірних відносин у сфері електроенергетики, Помазанов А.В., реєстр.№3395.

 

ВИСТУПИЛИ: Светелік О.Д., Мартиненко М.В.

 

ВИРІШИЛИ:

Рекомендувати Комітету з питань правової політики та правосуддя внести проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо регулювання договірних відносин у сфері електроенергетики, Помазанов А.В., реєстр.№3395, на розгляд Верховній Раді України для відхилення.

 

Рішення прийнято одноголосно.

6.

 

ПРИСУТНІ: Светелік О.Д. - заступник Міністра енергетики та вугільної промисловості України.

 

СЛУХАЛИ: Інформацію Голови підкомітету Бондаря М.Л. щодо проекту Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2015 рік" щодо погашення заборгованості та виплати поточної заробітної плати працівникам державних підприємств вугільної галузі, Бондар М.Л., Гузь І.В., реєстр.№3482.

 

ВИСТУПИЛИ: Светелік О.Д., Мартиненко М.В.

 

ВИРІШИЛИ:

Рекомендувати Комітету з питань бюджету внести проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2015 рік" щодо погашення заборгованості та виплати поточної заробітної плати працівникам державних підприємств вугільної галузі, Бондар М.Л., Гузь І.В., реєстр.№3482, на розгляд Верховній Раді України для прийняття його в першому читанні за основу.

 

Голосували:

«за»                     -   13

 «проти»               -   1

 

Рішення прийнято більшістю голосів.

 

7.

 

ПРИСУТНІ: Марк Ролінз - Голови правління ПАТ «Укрнафта».

 

СЛУХАЛИ: Інформацію Голови правління ПАТ «Укрнафта» Марка Ролінза щодо ситуації у ПАТ «Укрнафта».

 

ВИСТУПИЛИ: Бєлькова О.В., Кацер–Бучковська Н.В., Чижмарь Ю.В., Мартиненко М.В.

 

ВИРІШИЛИ:

Інформацію Голови правління ПАТ «Укрнафта» Марка Ролінза щодо ситуації у ПАТ «Укрнафта» прийняти до відома.

 

 

Голова Комітету                                                      М.МАРТИНЕНКО

 

 

Секретар Комітету                                                    В.ВОЙЦІЦЬКА

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Протоколи 8”

06 червня 2019 17:02
20 березня 2019 11:30
07 грудня 2018 15:41
22 жовтня 2018 14:20
07 вересня 2018 16:14
06 липня 2018 14:03
22 червня 2018 10:26
18 травня 2018 11:38
05 квітня 2018 17:19
02 березня 2018 16:24