Засідання Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки.

04 квітня 2017, 15:22

проект

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 

засідання Комітету з питань паливно-енергетичного

комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки

_____________________________________________________________

5 квітня 2017 року, 14.30

(Липська 3, Зал №3)

Комітет головний


1.     Щодо узгодження окремих положень у порівняльній таблиці до проекту Закону про ринок електричної енергії, друге читання, №4493.

2.     Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стабілізації діяльності Державного акціонерного товариства "Чорноморнафтогаз" у зв'язку з тимчасовою окупацією території України, друге читання, №5370.

3.     Проект Закону про забезпечення прозорості у видобувних галузях, Бєлькова О.В., Домбровський О.Г., Рябчин О.М., Підлісецький Л.Т., Бандуров В.В., Кацер-Бучковська Н.В. та інші, №6229.

4.     Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг" (щодо відкритого та прозорого формування складу Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг), Підлісецький Л.Т., Бабак А.В. та інші, №6073.

5.     Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг" (щодо невідкладної ротації чинного складу Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг), Рябчин О.В., Войціцька В.М., №6073-1.

6.     Проект Закону про врегулювання діяльності Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Дерев”янко Ю.Б., Добродомов Д.Є., №4977.

 

Комітет не головний

 

7.     Проект Закону про внесення змін до Земельного кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо оформлення прав на землю під об'єктами енергетики, Підлісецький Л.Т. та інші, №6255.

 

8.     Різне.

 

Керівник секретаріату Комітету                                               О.Дудкін