Засідання Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки.

22 травня 2017, 15:03

проект

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 

засідання Комітету з питань паливно-енергетичного

комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки

_____________________________________________________________

24 травня 2017 року, 14.30

(Липська 3, Зал №3)

Комітет головний

 

1.     Про затвердження кандидатури на посаду члена Конкурсної комісії від Комітету з добору кандидатів на посади членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг відповідно до отриманих пропозицій від фракцій та груп у Верховній Раді Україні.

2.     Проект Закону про Фонд енергоефективності, друге читання, №5598.

3.     Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення деяких аспектів нафтогазової галузі. Повторне перше читання, №3096.

4.     Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про ринок природного газу" щодо запровадження обліку природного газу в одиницях енергії, Лопушанський А.Я., №6324.

5.     Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про забезпечення комерційного обліку природного газу" (щодо створення єдиної бази абонентів - споживачів природного газу), Рябчин О.М., Ксенжук О.С., Лопушанський А.Я., Войціцька В.М., № 6391.

6.     Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про забезпечення комерційного обліку природного газу" (щодо створення єдиної бази абонентів - споживачів природного газу)", Чорновол Т.М., №6391-1.

7.     Проект Закону про внесення змін до деяких законів України у зв'язку з прийняттям Закону України "Про адміністративні послуги", повторне перше читання, №4564.

8.     Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про теплопостачання" щодо передачі повноважень на встановлення тарифів та ліцензування господарської діяльності з виробництва теплової енергії з альтернативних джерел енергії, КМУ, №4580.

9.     Проект Закону про внесення змін до статті 19 Закону України "Про теплопостачання" щодо укладення довгострокових договорів на постачання теплової енергії, повторне перше читання, №4581.

10. Різне.

 

 

Керівник секретаріату Комітету                                               О.Дудкін