Перший заступник Голови парламентського Комітету з питань ПЕК, ядерної політики та ядерної безпеки Домбровський О.Г. зустрівся із представниками Європейського банку реконструкції та розвитку.

07 липня 2017, 09:53

Перший заступник Голови парламентського Комітету з питань ПЕК, ядерної політики та ядерної безпеки Олександр Домбровський зустрівся із представниками Європейського банку реконструкції та розвитку. Олександр Домбровський  обговорив із пані Нандітою Паршад, керуючим директором з питань енергетики та природних ресурсів, паном Франсісом Маліжем, керуючим директором у країнах Східної Європи і Кавказу, пані Мариною Петров, заступником Директора, заступником Голови представництва Банку в Україні та представниками Банку у Києві актуальні питання енергетичного сектору України, законотворчі досягнення українського парламенту стосовно енергетики та  визначили цілі на майбутнє.

Парламентарій висловив Банку щиру подяку за команду, яка працює у Києві, та наголосив на важливості підтримки заданого темпу роботи:

Дуже приємно, що робота над ключовими питаннями реформування енергетичної галузі проводилась спільно з ЄБРР. Тепер наше завдання полягає у швидкій імплементації ухвалених законів” – зазначив Олександр Домбровський.