Привітання голови Конкурсної комісії з добору кандидатів на посади членів НКРЕКП.

24 листопада 2017, 09:55

  ШАНОВНІ ДРУЗІ!  

Щиро вітаю на офіційній сторінці Конкурсної комісії з добору кандидатів на посади членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Відповідно до статті 8 Закону України "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг" призначення на посаду члена НКРЕКП здійснюється за результатами відкритого конкурсного відбору. Організацію та проведення конкурсного відбору здійснює Конкурсна комісія з добору кандидатів на посади членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (далі Конкурсна комісія НКРЕКП).

Станом на 17 листопада 2017 року за рішеннями Верховної Ради України, Президента України та Кабінету Міністрів України  призначені всі п’ять членів Конкурсної комісії НКРЕКП. Це фахівці у галузі енергетики та житлово-комунального господарства, представники громадських організацій, які мають великий досвід, бездоганну ділову репутацію, високі моральні якості та суспільний авторитет.

На першому засіданні Конкурсної комісії НКРЕКП 24 листопада 2017 року мене було обрано Головою цієї Конкурсної комісії.

       Наразі, Конкурсна комісія НКРЕКП починає свою активну діяльність на засадах відкритості та прозорості з добору кандидатів на посади членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Засідання Конкурсної комісії НКРЕКП проводяться у формі відкритих слухань. Забезпечується відео та аудіо фіксація і трансляція у режимі реального часу, а також оприлюднення документів Конкурсної комісії НКРЕКП на офіційних веб-сайтах Президента України та Верховної Ради України. 

Ми очікуємо на активну участь усіх небайдужих громадян України, представників громадськості, міжнародних установ, які співпрацюють з Україною у сферах енергетики та комунальних послуг.

Відтепер, у даному розділі Ви зможете ознайомитись з діяльністю та останніми новинами Конкурсної комісії НКРЕКП та взяти участь у обговоренні проектів документів Конкурсної комісії НКРЕКП, надати свої пропозиції.

Впевнений, що концентрація спільних зусиль дозволить нам виконати ту важливу місію з обрання професійних, порядних та чесних членів НКРЕКП, яким українське суспільство буде довіряти та рішення яких дозволить забезпечити ефективне функціонування та розвиток ринків у сферах енергетики та комунальних послуг, захист прав споживачів щодо отримання ними послуг належної якості в достатній кількості за обґрунтованими цінами, енергетичну безпеку держави.

 

З повагою

Голова Конкурсної комісії НКРЕКП                                                  КОТКО В.Г.