ОГОЛОШЕННЯ про відкритий конкурс на зайняття посад членів Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

10 січня 2018, 16:46

ОГОЛОШЕННЯ

        про відкритий конкурс на зайняття посад членів Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг

1.       Конкурсна  комісія з добору кандидатів на посади членів  Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, відповідно до свого рішення (Протокол №4 від 10.01.2018р.) оголошує відкритий конкурс на зайняття п’яти посад членів НКРЕКП.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають документи, що  визначені  Порядком та умовами проведення відкритого конкурсного відбору на зайняття посади члена Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, розміщеними на веб-сайтах Президента України (www.president.gov.ua), Верховної Ради України (www.kompek.rada.gov.ua) 26.12.2017р. та надрукованими у газеті «Голос України» 28.12.2017р.  

Прийом документів здійснюється з 10 січня 2018р. до 23 лютого 2018р. включно.

Документи, оформлені відповідно до розділу 3.2. Порядку та умов проведення відкритого конкурсного відбору на зайняття посади члена Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, відправляються поштою або подаються особисто на адресу:

Конкурсна комісія з добору кандидатів на посади членів НКРЕКП, Секретаріат Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, Апарат Верховної Ради України

вул. Грушевського, 5

 м. Київ, 01008

При подачі документів поштою: документи відправляються не пізніше 19 лютого 2018 року. До них додається опис вкладення із відповідною відміткою пошти. На підтвердження відправлення кандидат надсилає поштову квитанцію на електрону адресу Конкурсної комісії НКРЕКП (commission-nkrekp@v.rada.gov.ua).

Документи, відправлені поштою пізніше 19 лютого 2018 року, приймаються лише у випадку, якщо вони надійшли до Конкурсної комісії з добору кандидатів на посади членів НКРЕКП до 23 лютого 2018 року включно.

При подачі документів особисто: документи подаються до 23 лютого 2018 року включно. До них додається опис вкладення, завірений особистим підписом відправника. Документи приймаються Апаратом Верховної Ради за адресою:

вул. Шовковична,2

  м. Київ, 01008

Прийом документів здійснюється в робочі дні: 

понеділок - четвер з 9.30. – 10.00,  12.00 – 12.30,  16.00 – 17.00, 

п’ятниця -   з 9.30. – 10.00,  12.00 – 12.30,  15.00 – 16.00.

Відправнику надається реєстраційний вхідний номер.

2.                     Оголошення про відкритий конкурс на зайняття посад членів Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, розміщене на веб сайтах Президента України, Верховної Ради України 26.12.2017р. та надруковане у газеті «Голос України» 28.12.2017р., у зв’язку з технічною неможливістю заповнити на сайті НАЗК е-декларацію за 2016 рік особами, які бажають  взяти участь у конкурсі, анулюється.

 

3.                     Документи, які подані кандидатами на посаду члена НКРЕКП з 29 грудня 2017 року до 10 січня 2018 року, є дійсними для розгляду Конкурсною комісією НКРЕКП.

 

За довідками звертатися:

– Петренко Ольга Борисівна, т. 255-36-73 (petrenko.olga@v.rada.gov.ua)

– Гонтарук Олена Валеріївна, т.255-26-62 (Secretariat-PEK@v.rada.gov.ua)

– Зенюк Людмила Олександрівна, т. 255-26-76 (zeniuk@rada.gov.ua)

 

Довідково:

У повному складі НКРЕКП члени Регулятора, на посади яких оголошено відкритий конкурс, займалися наступними питаннями:

-  забезпечення участі НКРЕКП у формуванні та реалізації єдиної державної політики у сфері функціонування ринку природного газу, нафти та нафтопродуктів;

-  забезпечення діяльності НКРЕКП у формуванні та реалізації єдиної державної політики у сферах функціонування ринку електричної енергії, перероблення та захоронення побутових відходів, із стратегічного, поточного планування розвитку системи державного регулювання діяльності суб’єктів природних монополій;

-  забезпечення діяльності НКРЕКП з узагальнення практики застосування законодавства з питань, що належать до компетенції НКРЕКП, та вдосконалення законодавства у сферах енергетики та комунальних послуг;

-  забезпечення діяльності НКРЕКП з державного регулювання в частині ліцензування господарської діяльності у сферах електроенергетики, теплопостачання, централізованого водопостачання і водовідведення, перероблення та захоронення побутових відходів і у нафтогазовому комплексі, та здійснення контролю за додержанням ліцензіатами ліцензійних умов провадження господарської діяльності;

-  забезпечення діяльності НКРЕКП у формуванні та реалізації єдиної державної політики у сферах електроенергетики та теплопостачання.