Олександр Домбровський: «Питання, важливі для України, - ключові на Віденському енергетичному форумі».

14 травня 2018, 14:15

Сьогодні, 14 травня,  в австрійській столиці вшосте розпочав роботу Віденський енергетичний форум. Захід проводиться кожні два роки Організацією Об’єднаних Націй за сприяння уряду Австрійської республіки. Із цієї нагоди у Відень прибули політики, представники бізнесу, наукових кіл та громадянського суспільства з усього світу.

У форумі бере участь Олександр Домбровський, Перший заступник Голови Комітету  Верховної Ради України з питань ПЕК, ядерної політики та ядерної безпеки. На своїй сторінці у Фейсбук парламентарій повідомив: 

 

"Віденський енергетичний форум сприяє інтенсивному діалогу щодо можливого  внеску сталих енергетичних систем у глобальний розвиток, а також є платформою для обміну ідеями, орієнтованими на практику. Цього року форум присвячений темі "Трансформаційна сила інновацій для процвітання". Дуже важливо, що українська делегація також бере участь в цьому глобальному енергетичному форумі. Питання, що обговорюються - технології чистої енергетики, інновації, трансформація енергетичної системи, - надзвичайно важливі для України. Тому в наступні дні ми спільно з представниками української делегації та колегами з усього світу обговорюємо ключові питання та розробляємо шляхи сприяння досягненню глобальної цілі сталого розвитку   - «Доступна та чиста енергія»".