Інформаційне повідомлення. Засідання Комітету 04.07.2018 року.

04 липня 2018, 16:51

На засіданні Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, яке відбулось 04 липня 2018 року, розглянуто та прийнято наступні рішення:

1.     Перенести прийняття рішення щодо проекту Закону про внесення змін до розділу XVII "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про ринок електричної енергії", р.№8527, а також проекту Закону про внесення змін до Закону України «Про ринок електричної енергії», р.№8468 на наступне засідання Комітету.

2.     Рекомендувати Верховній Раді України прийняти за основу у першому читанні проект Закону про внесення змін до Закону України "Про дозвільну діяльність у сфері використання ядерної енергії", р.№8348.

3.     Рекомендувати головному Комітету винести на розгляд Верховної Ради України проект Закону про внесення змін до Закону України "Про публічні закупівлі" щодо закупівлі природного газу для здійснення балансування газотранспортної системи, р.№8454 для прийняття за основу у першому читання.

А також були обговорені пропозиції до порядку денного дев’ятої сесії Верховної Ради України восьмого скликання та план роботи Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки на період дев’ятої сесії Верховної Ради України восьмого скликання (вересень 2018 р. – січень 2019 р.).