23 листопада 2018 року у Комітеті буде проведено Круглий стіл на тему: «Досягнення цілей газовидобутку до 2020 року. Чи всі можливості використано?»

Комітет
15 листопада 2018, 13:33

 

Круглий стіл «Досягнення цілей газовидобутку до 2020 року. Чи всі можливості використано?»

23 листопада з 14.30 до 16.30 відбудеться круглий стіл на тему «Досягнення цілей газовидобутку до 2020 року. Чи всі можливості використано?». Захід проводить Комітет Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки за сприяння Уряду Великобританії.

Реєстрація на захід розпочинається о 14.00

Завданням круглого столу є обговорення стратегічних завдань для газовидобувного сектору, Кодексу про надра та визначення кроків, які потрібно здійснити для покращення управління природними ресурсами.

До участі в роботі круглого столу запрошені депутати профільних комітетів Верховної Ради України, представники Міністерства енергетики та вугільної промисловості, Міністерства екології та природних ресурсів, Держгеонадр, Посольства Великої Британії в Україні, ПАТ «Укргазвидобування», громад видобувних регіонів, профільних неурядових організацій та провідних ЗМІ.

Зацікавлених в участі в заході просимо зареєструватися на захід за допомогою прикріпленої форми: http://clc.am/bsGJDw до 12.00 22 листопада.

Місце проведення: вул. Грушевського, 5, конференц-зала (вхід з вул. Грушевського, 18/2, 9-й під’їзд).