Засідання Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки.

23 травня 2019, 14:24

Проект

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

засідання Комітету з питань паливно-енергетичного

комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки

28 травня 2019 року, початок о 14.05

(Липська 3, зал №2)

Комітет головний


1.       Проект Закону про внесення змін до статті 9-1 Закону України "Про альтернативні джерела енергії" та "Прикінцевих та перехідних положень" Закону України "Про ринок електричної енергії", Домбровський О.Г.
Підлісецький Л.Т., №10318.

2.       Проект Закону про внесення змін до статті 9-1 Закону України "Про альтернативні джерела енергії" та "Прикінцевих та перехідних положень" Закону України "Про ринок електричної енергії", авт. Рябчин О.М., Чижмарь Ю.В., №10318-1.

3.       Проект Закону про внесення змін до статті 9-1 Закону України "Про альтернативні джерела енергії", Сажко С.М., №10318-2.

4.       Проект Закону про внесення зміни до Закону України "Про ринок природного газу" щодо впорядкування ціноутворення та недопущення підвищених цін і тарифів на природний газ, Бойко Ю.А., Іоффе Ю.Я., №9403.

5.       Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо регулювання діяльності підприємств у сферах теплопостачання, централізованого водопостачання та водовідведення, Бабак А.В. та інші, №9424.

6.       Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про теплопостачання" щодо вдосконалення механізму формування та встановлення тарифів на теплову енергію, у тому числі вироблену з використанням з альтернативних джерел енергії, КМУ, №10242.

7.       Проект Закону про внесення зміни до статті 12-1 Закону України "Про використання ядерної енергії та радіаційну безпеку" щодо контролю за правильністю обчислення збору на соціально-економічну компенсацію ризику населення, яке проживає на території зони спостереження, та повнотою і своєчасністю його сплати, КМУ, №10276


Комітет не головний.


8.       Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2019 рік" щодо фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереження, Бандуров В.В., Домбровський О.Г., Лівік О.П., №10107.

9.       Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо забезпечення функціонування Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, КМУ, №6691.

10.   Проект Закону про Рішення Ради асоціації між Україною та ЄС про внесення змін і доповнень до Додатка XXVII до Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони, КМУ, № 0227.

 

Інші.


11. Інформація голови Підкомітету В.В. Бандурова щодо підготовки та узгодження пропозицій до законопроекту щодо погашення заборгованості, що утворилася на оптовому ринку електричної енергії.

12. Різне.

 

 

 

          Керівник секретаріату Комітету                                               О.Дудкін

 Засідання Комітету  не відбулось у зв'язку з відсутністю кворуму.