Засідання Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг.

15 жовтня 2019, 17:29

Проект

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 

засідання Комітету з питань

енергетики та житлово-комунальних послуг

____________________________________________________________

16 жовтня 2019 р., початок о 14.15

 (вул. Липська, 3, зал №3)

1.                 Проекти Законів про внесення змін до Закону України "Про ринок електричної енергії", (авт. Камельчук Ю.О., Жупанин А.В., Шипайло О.І.),  №2233,  про внесення змін до Закону України "Про ринок електричної енергії", (авт. Гриб В.О.), №2233-1 та про внесення змін до Закону України "Про ринок електричної енергії", (авт. Бондар М.Л.), №2233-2.

2.                 Проект Закону про внесення змін до деяких законів України у зв'язку з відокремленням діяльності з транспортування природного газу, (авт. Жупанин А.В. та інші), №2239.

3.                 Проекти Законів про внесення зміни до Закону України "Про ринок електричної енергії", (авт. Бондар М.Л. та інші), №2236,  про внесення змін до Закону України "Про ринок електричної енергії" (щодо імпорту електричної енергії), (авт.  Кучеренко О.Ю., Тимошенко Ю.В., на інші) , №2236-1 та про внесення змін до Закону України "Про ринок електричної енергії", (авт. Герус А.М. та інші), №2236-2.

4.                 Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо здійснення державного контролю (нагляду) у сфері житлово-комунального господарства, (авт. Кучеренко О.Ю.), №2100.

5.                 Різне.

 

 

Керівник секретаріату Комітету                                                      О.Дудкін