Засідання Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг.

Комітет
27 листопада 2019, 10:58

  

Проект

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 

засідання Комітету з питань

енергетики та житлово-комунальних послуг

____________________________________________________________

29 листопада 2019 р., початок о 18.00

 (вул. Липська, 3, зал №3)

            Комітет головний.

1.            Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про ринок електричної енергії", друге читання, №2233.

2.            Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих питань у сфері надання житлово-комунальних послуг (Пивоваров Є.П., Герус А.М., Камельчук Ю.О., Жупанин А.В., Кучеренко О.Ю. та інші),  №2458.

3.            Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг " та інших законів (щодо приведення у відповідність до вимог Конституції України), Кучеренко О.Ю., №2490.

4.            Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення конституційних принципів у сферах енергетики та комунальних послуг, Герус А., Жупанин А., Семінський О, №2490-1.

5.            Проект Закону про заходи, спрямовані на погашення заборгованості, що утворилася на оптовому ринку електричної енергії, Камельчук Ю.О., №2386.

        Комітет не головний.

6.            Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо безпеки використання ядерної енергії, (Шипайло О.І., Герус А.М. та інші), №2372.

7.            Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо подовження заходів, пов'язаних з відновленням діяльності Державного акціонерного товариства "Чорноморнафтогаз", (Жупанин А.В., Шипайло О.І., Герус А.М., Бєлькова О.В.), №2432.

8.            Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2019 рік" (щодо заходів, спрямованих на погашення заборгованості, що утворилася на оптовому ринку електричної енергії), Камельчук Ю.О., №2387.

9.            Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо джерел формування спеціального фонду, Камельчук Ю.О., №2388.

10.        Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо заходів, спрямованих на погашення заборгованості, що утворилася на оптовому ринку електричної енергії, Камельчук Ю.О., №2389.

11.        Проект Закону про внесення змін до Кодексу України з процедур банкрутства (щодо заходів, спрямованих на погашення заборгованості, що утворилася на оптовому ринку електричної енергії), Камельчук Ю.О., №2390.

12.        Різне.