Інформаційне повідомлення. Засідання Комітету 25.06.2020 року.

30 червня 2020, 15:05

На засіданні Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг, яке відбулось 25 червня 2020 року, було розглянуто ряд питань та прийнято наступні рішення:

1.     Рекомендувати Верховній Раді України прийняти у другому читанні та в цілому проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих питань у сфері надання житлово-комунальних послуг, р.№2458.

2.     Рекомендувати Верховній Раді України прийняти у першому читанні за основу проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення умов підтримки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, р.№3658.

3.     Рекомендувати Верховній Раді України включити до порядку денного проект Закону про внесення змін до Закону України "Про ринок електричної енергії" (доопрацьований), р.№3199 та прийняти його у першому читанні за основу.

Під час засідання Комітету була заслухана інформація народного депутата України – члена Комітету Юрченка О.М. щодо робочої поїздки членів Комітету на Дністровську ГАЕС та прийнято рішення про її здійснення у серпні 2020 року.

Також прийнято рішення створити робочу групу, під головуванням Першого заступника голови Комітету Кучеренка О.Ю., щодо підготовки Комітетських слухань стосовно забезпечення безпеки використання газу в побуті.