Привітання Голови Комітету Андрія Геруса з Днем шахтаря

Комітет
28 серпня 2020, 15:10

       Шановні шахтарі та ветерани шахтарської праці!

 

Від імені членів Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг вітаю вас з професійним святом – Днем шахтаря!

 

В цей святковий день дозвольте висловити щиру подяку за вашу працьовитість, самовідданість та завзятість, за вашу героїчну шахтарську працю, яка стала міцним стрижнем розбудови виробничих та енергетичних потужностей в державі.

 

Вугільна промисловість традиційно є однією з ключових галузей української економіки. Держава продовжує приділяти їй пріоритетну увагу й приймати рішення, що забезпечують стабільну роботу профільних підприємств.

 

Як відповідь на виклики світової економічної трансформації Україна розпочала процес реструктуризації вітчизняної вугільної промисловості. Наше завдання сьогодні – завершити цей процес не втративши існуючі здобутки, професійних людей шахтарської праці та їхні перспективи. Маємо зробити все можливе, аби забезпечити процвітання шахтарських регіонів та добробут людей.

 

Бажаємо вам, шановні працівники вугільної промисловості, і вашим сім’ям міцного здоров’я, благополуччя, достатку. Мирного вам неба та безпечного трудового дня!

 

Голова Комітету з питань енергетики

та житлово-комунальних послуг,

Андрій Герус