Інформаційне повідомлення. Засідання Комітету 02.09.2020 р.

Комітет
03 вересня 2020, 09:40

 

2 вересня відбулось засідання Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг на якому були розглянуті питання порядку денного.

 

На засіданні був затверджений звіт про роботу Комітету за третю сесію та обговорені пропозиції до порядку денного четвертої сесії Верховної Ради України IX скликання.

 

Членами Комітету також було розглянуто у повторному другому читанні проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих питань у сфері надання житлово-комунальних послуг (доопрацьований), р.№2458, та рекомендовано Верховній Раді України прийняти його у другому читанні та в цілому.

 

Першим заступником голови Комітету Олексієм Кучеренко була винесена на розгляд пропозиція щодо проведення комітетських слухань стосовно реалізації та продовження державних програм енергоефективності. Народними депутатами пропозиція була підтримана.

 

Також під час засідання Комітету була заслухана та прийнята до відома інформація Голови Конкурсної комісії НКРЕКП О.М. Рябчина щодо перебігу конкурсу з добору кандидатів на посади членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.