13 жовтня 2020 року відбудуться Комітетські слухання.

05 жовтня 2020, 15:07

13 жовтня відбудуться комітетські слухання на тему: "Стан реалізації державних програм з енергоефективності і розвитку сфери виробництва енергоносіїв та виконання програм і проектів з енергозбереження та енергомодернізації багатоквартирних будинків. Подальші кроки у реформі"

Комітет з питань енергетики та житлово-комунальних послуг спільно з Комітетом з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування проведе комітетські слухання на тему: "Стан реалізації державних програм з енергоефективності і розвитку сфери виробництва енергоносіїв та виконання програм і проектів з енергозбереження та енергомодернізації багатоквартирних будинків. Подальші кроки у реформі"

Захід відбудеться 13 жовтня 2020 року о 12:00 у режимі відеоконференції.

Під час слухань планується обговорити результати реалізації Державної цільової економічної програми енергоефективності і розвитку сфери виробництва енергоносіїв з відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива на 2010-2020 роки, заходів Національного плану дій з енергоефективності, програм міжнародної технічної допомоги, а також подальші кроки з впровадження довгострокової стратегії з ефективного використання енергетичних ресурсів та забезпечення фінансування всіх програм та проектів з енергозбереження.

До участі у заході запрошено народних депутатів України, представників Міністерства розвитку громад та територій України, Міністерства енергетики України, Міністерства фінансів України, Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України, Державної Установи "Фонд енергоефективності", представників міжнародних організацій, банків, асоціацій.

Для авторизації учасників відео-конференції просимо до 12 жовтня надіслати до Комітету списки учасників (організація, ПІБ, посада, електронна адреса). Доступ до платформи буде відкрито з 11:30.

Організаційні питання щодо проведення заходу забезпечують секретаріати вказаних Комітетів. Відповідальні особи: Казімірова Ірина Ігорівна (тел.+38044 255 32 47, kazimirova@rada.gov.ua), Коваленко В'ячеслав Миколайович (тел.+38044 255 25 70, kovalenko-v@rada.gov.ua), Шмерего Максим Олександрович (тел. +38044 255 26 59, mshmereho@v.rada.gov.ua).