Комітет висловлює співчуття з приводу смерті Кальченка М.В.

07 квітня 2021, 13:05

Народні депутати України – члени Комітету та колектив секретаріату висловлюють щирі співчуття рідним і близьким з приводу раптової смерті Михайла Вікторовича Кальченка, колишнього головного консультанта секретаріату Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг.

Трудовий шлях Михайла Вікторовича відзначений почесними знаками НАК «Нафтогаз України» I, II та III ступенів, почесною грамотою ВАТ «Укртранснафта», указом Президента присвоєно почесне звання заслуженого працівника промисловості України. Працював на різних посадах в системі підприємств нафтогазової та нафтопереробної галузі.

Михайло Вікторович мав два авторських свідоцтва та патент на винахід мастил для холодної обробки металів тиском, які були впроваджені у виробництво на металургійних комбінатах.

Михайло Вікторович займав активну життєву позицію в науковій та професійній діяльності, був надзвичайно високоморальною та порядною людиною.

В нашій пам’яті Михайло Вікторович назавжди залишиться прикладом для наслідування. Його професіоналізм буде мотивувати нас до розвитку та самовдосконалювання.

Зі щирою скорботою і світлою пам’яттю.