Шановні шахтарі та ветерани шахтарської праці!

27 серпня 2021, 12:15

 

Від Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг вітаю вас з професійним святом – Днем шахтаря!

 Є певний символізм у тому, що після відзначення 30-ї річниці Незалежності України ми маємо нагоду сказати слова вдячності людям, які своїм професійним покликанням, самовідданою і мужньою працею забезпечують енергетичну безпеку нашої держави.

Ви обрали справою свого життя благородну місію – давати людям тепло і світло. Сьогоднішнє свято – це радість трудових успіхів, справжньої чоловічої дружби і щоденного подвигу. А ще – день пам‘яті тих, хто не повернувся із забою, кого досі оплакують матері, дружини і діти.

Дозвольте висловити Вам щиру подяку за вашу працьовитість, самовідданість та завзятість, за вашу героїчну шахтарську працю. Вугільна промисловість є ключовою складовою енергетичної галузі. Кожен, хто докладає зусиль до підвищення її ефективності, важливий для країни.

Бажаємо вам, шановні працівники вугільної промисловості, і вашим сім’ям міцного здоров’я, благополуччя, достатку. Мирного вам неба та безпечного трудового дня!

 

Голова Комітету з питань енергетики

та житлово-комунальних послуг,

Андрій Герус