ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОРУМ УКРАЇНА-ЄС З ВІДНОВЛЮВАЛЬНОЇ ЕНЕРГЕТИКИ. 18 грудня 2018 року.

Опубліковано 18 грудня 2018, о 09:47

18 грудня в Києві проходив Інвестиційний Форум Україна-ЄС з відновлюваної енергетики. Організаторами заходу були – Європейська Комісія, Верховна Рада України, Комітет з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, ДАЕЕ та аналітичний центр “Dixi Group”. Під час виступу, Олександр Домбровський презентував співвідношення положень нового пакету Єврокомісії Чиста енергія для всіх європейцівта законопроекту щодо нової системи підтримки ВДЕ (8449-д).

 

Основні цитати в.о. Голови Комітету ПЕК, ядерної політики та ядерної безпеки Олександра Домбровського:

 

1.      “Чиста та дешева енергія для кожного українця та надійна робота енергосистеми- наші ключові завдання, а перехід на систему аукціонів зможе забезпечити це”

2.      “Нам важливо знайти формулу, яка б дала швидкі темпи енергетичної і економічної модернізації України


 виступу в.о. Голови Комітету з питань ПЕК, ядерної політики та ядерної безпеки Олександра Домбровського на відкритті Інвестиційного Форуму Україна-ЄС з відновлюваної енергетики



Відео ключової доповіді Олександра Домбровського на Інвестиційному Форумі України-ЄС з відновлюваної енергетики, щодо законопроекту з нової системи підтримки ВДЕ (8449Д)




Відео завершальної частини виступу Олександра Домбровського на Інвестиційному Форумі Україна-ЄС з відновлюваної енергетики




Повернутись до списку публікацій

Версія для друку