Круглий стіл на тему: «Реформа приєднання до електричних мереж: від бюрократії до реального спрощення». 17 травня 2021 року

Опубліковано 13 травня 2021, о 14:15

За ініціативи Голови Комітету Андрія Геруса та керівника робочої групи щодо спрощення приєднань до електричних мереж А. Костюха, Комітет з питань енергетики та житлово-комунальних послуг проведе круглий стіл на тему: «Реформа приєднання до електричних мереж: від бюрократії до реального спрощення».

Захід відбудеться 17 травня 2021 року з 16:00 до 18:00 у режимі відеоконференції.

Метою круглого столу є обговорення концепції реформи приєднання електроустановок замовників до електричних мереж. На круглому столі учасники визначать проблематику приєднання до електричних мереж, розглянуть нормативно-правові акти для створення спрощеної процедури приєднання до електромереж. В ході заходу учасники круглого столу зможуть представлять свої пропозиції щодо успішної реалізації реформи приєднання до електричних мереж.

Під час круглого столу також будуть розглядатись пропозиції, отримані Комітетом в рамках громадського обговорення проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення приєднання до електричних мереж (рестр. №5009 від 03.02.2021 р.)



 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку