Засідання Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки

Опубліковано 11 листопада 2016, о 11:44

Проект

(на заміну)

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 

засідання Комітету з питань паливно-енергетичного

комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки

_____________________________________________________________

16 листопада 2016 року, 14.30

(вул.Липська 3, зал №3)

 

Комітет головний.

 

1.     Проект Закону про особливості передачі в оренду приєднаних газорозподільних мереж з контрольною часткою державної та/чи комунальної власності, Лопушанський А.Я., Кужель О.В., №4263.

 

2.     Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо їх приведення у відповідність з Законом України "Про ринок природного газу", Лопушанський А.Я., №5289.

 

3.     Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про цивільну відповідальність за ядерну шкоду та її фінансове забезпечення" щодо межі цивільної відповідальності за ядерну шкоду оператора ядерної установки Чорнобильської атомної електростанції, КМУ, №5046.

 

4.     Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про використання ядерної енергії та радіаційну безпеку" щодо надання соціально-економічної компенсації ризику населенню, яке проживає на території зон спостереження підприємств з видобування і переробки уранових руд, Горбунов О.В., Дубневич Б.В., Бондар.М.Л. та інші, №4916.

 

5.     Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стабілізації діяльності Державного акціонерного товариства "Чорноморнафтогаз" у зв'язку з тимчасовою окупацією території України,  Бєлькова О.В., Домбровський О.Г., Бондар М.Л., Рябчин О.М., №5370

 

6.     Проект Закону України «Про внесення змін до статті 7 Закону України «Про трубопровідний транспорт», Войціцька В.М., Домбровський О.Г., Лопушанський А.Я., Бондар М.Л., № 5396.

 

7.     Різне.

 

 

 

Завідувач секретаріатом Комітету                                               О.Дудкін

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку