Засідання Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки.

Опубліковано 08 листопада 2017, о 16:42

проект

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 

засідання Комітету з питань паливно-енергетичного

комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки

_____________________________________________________________

8 листопада 2017 року, 14.30

(Грушевського 5, Конференц-зал)


Комітет головний


1.     Презентація Директора Секретаріату Енергетичного Співтовариства Янеза Копача щодо стану виконання Україною зобов’язань в Енергетичному Співтоваристві.

 

2.     Проект Закону про «Про внесення змін до Закону України «Про забезпечення комерційного обліку природного газу» щодо порядку встановлення лічильників споживачам природного газу». Зазначений законопроект розроблено на виконання рішення Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки від 21 червня 2017 року (протокол № 48), як узагальнюючий на основі законопроектів № 5722, № 6277, № 6277-1 та № 6306.

 

3.     Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо збору на соціально-економічну компенсацію ризику населення, яке проживає на території зони спостереження, Романовський О.В. та інші, №5631.


Комітет не головний


4.     Проект Закону про приєднання України до Статуту Міжнародного агентства з відновлювальних джерел енергії (IRENA), Президент України, №0164.

 

5.     Різне.

 

Керівник секретаріату Комітету                                               О.Дудкін

 Розгляд питань порядку денного №2-5 не відбувся у зв'язку з відсутністю кворуму на засіданні Комітету.


Відео презентації Директора Секретаріату Енергетичного Співтовариства Янеза Копача щодо стану виконання Україною зобов’язань в Енергетичному Співтоваристві.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку