Засідання Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки.

Опубліковано 14 травня 2018, о 16:16

 

Проект

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 

засідання Комітету з питань паливно-енергетичного

комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки

_____________________________________________________________

16 травня 2018 року, 14.30

(Липська 3, Зал №3)

Комітет головний

 

1.     Затвердження остаточної редакції порівняльної таблиці до проекту Закону про забезпечення прозорості у видобувних галузях, №6229,  друге читання, за результатами її опрацювання у Головному юридичному управлінні Верховної Ради України.

2.     Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо встановлення алгоритму перерахування коштів на поточні рахунки постачальникам електричної енергії за регульованим тарифом, А.Яценко, №7390.

3.     Проект Закону про внесення доповнень до Закону України "Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення" (щодо посилення прозорості фінансово-господарської діяльності у зазначених сферах з метою протидії можливим зловживанням), Константіновський В.Л., №6547.

4.     Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення законодавства з питань поводження з радіоактивними відходами, №6089, друге читання.

5.     Проект Закону про внесення змін до деяких законів України у сфері використання ядерної енергії, №5550, повторне перше читання.

6.     Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо безпеки використання ядерної енергії, №7471, повторне перше читання.

7.     Проект Закону про внесення змін до статті 12-2 Закону України "Про використання ядерної енергії та радіаційну безпеку" щодо надання соціально-економічної компенсації ризику населенню, яке проживає на території зон спостереження в об'єднаних територіальних громадах, №8323, Яніцький В.П., Бандуров В.В., Домбровський О.Г. та інші.

8.     Проект Закону про особливості погашення заборгованості, що утворилися на оптовому ринку електричної енергії, №8253, КМУ.

9.     Про затвердження Рекомендацій Комітетських слухань на тему «ГТС: ключові виклики та критерії залучення стратегічного партнера. Роль парламенту в законодавчому забезпеченні процесу».

10. Різне.

 

 

Керівник секретаріату Комітету                                               О.Дудкін








Повернутись до списку публікацій

Версія для друку