Засідання Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки.

Опубліковано 25 лютого 2019, о 15:20

Проект

 

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету з питань паливно-енергетичного

комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки

27 лютого 2019 року, початок о 14.15

(Липська 3, зал №3)

Комітет головний


1.   Проект Закону про засади державної політики у сфері енергетичної безпеки України, Кацер-Бучковська Н.В. та інші, №8609.

 

2.   Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення конкурентних умов виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, №8449-д, друге читання.

 

3.   Прийняття рішення по доопрацьованій редакції законопроекту «Про внесення змін до Закону України «Про забезпечення комерційного обліку природного газу» щодо відмови від комерційного обліку природного газу за встановленими загальнобудинковими лічильниками газу», підготовленого на основі проектів Законів (реєстр. №№4749, 5093, 8092, 8096, 8096-1).

 

4.   Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про ринок електричної енергії" щодо безперебійного постачання електричної енергії деяким суб'єктам господарювання державної та комунальної форми власності,   Бондар М.Л. та інші, 9418.

 

5.   Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про використання ядерної енергії та радіаційну безпеку" щодо генерального проектувальника ядерної установки та об'єкта, призначеного для поводження з радіоактивними відходами, Домбровський О.Г., Бандуров В.В. та інші, №9039.

 

Комітет не головний.


6.   Проект Закону України «Про внесення змін до Закону України "Про запровадження нових інвестиційних можливостей, гарантування прав та законних інтересів суб'єктів підприємницької діяльності для проведення масштабної енергомодернізації"», №9386.

 

7.   Проект Закону України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо додаткового врегулювання запровадження нових інвестиційних можливостей, гарантування прав та законних інтересів суб'єктів підприємницької діяльності для проведення масштабної енергомодернізації (за механізмом енергосервісу)», №9387.

 

 

 

 

 

Прийняття рішення по раніше обговореним питанням.


8.        Щодо проекту постанови «Про проведення Парламентських слухань на тему «Сучасний стан та актуальні завдання державної політики України у сфері енергетичної безпеки».

 

9.        Пропозиції до порядку денного десятої сесії Верховної Ради України восьмого скликання.

 

10.   План роботи Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки на період десятої сесії Верховної Ради України восьмого скликання (лютий 2019 р. – липень 2019 р.).

 

11.   Звіт про роботу Комітету за дев’яту сесію.

 

12.   Затвердження Рекомендацій Комітетських слухань на тему: «Державний сектор вугільної промисловості на шляху до... Стратегічне бачення і бюджетний процес».

 

13.   Затвердження Рекомендацій Комітетських слухань на тему: «100 днів роботи оновленого регулятора. Чи стала комісія більш професійною та незалежною».

 

 

Інші питання.

 

14.   Різне.

 

 

 

 

          Керівник секретаріату Комітету                                               О.Дудкін

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку