Засідання Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг.

Опубліковано 26 січня 2021, о 14:46

Проект

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 

засідання Комітету з питань енергетики та

житлово-комунальних послуг в режимі відеоконференції

27   січня 2021 р., початок о 14.30.

 

Комітет головний.

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо врегулювання кризи неплатежів на ринку електричної енергії та питання сертифікації оператора системи передачі), №3364-1, повторне перше читання.

2. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про забезпечення комерційного обліку природного газу" щодо термінів встановлення лічильників споживачам природного газу, №4248, Гривко С.Д.

3. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про забезпечення комерційного обліку природного газу" (щодо перегляду термінів встановлення споживачам лічильників природного газу), №4248-1, Шахов С.В.

4. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження на ринку природного газу обліку та розрахунків за обсягом газу в одиницях енергії, №2553, (друге читання).

5. Проект Закону про внесення змін до розділу XVII "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про ринок електричної енергії" щодо подовження повноважень Регулятора, №4493, Кучеренко О.Ю.

6. Проект Закону про енергетичну ефективність, №4507, Нагорняк С.В., Бондар М.Л., Пивоваров Є.П., Герус А.М., Жупанин А.В., Припутень Д.С., Совсун І.Р. та інші.

 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку