Засідання Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг

Опубліковано 01 червня 2021, о 16:17

Проект

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 

засідання Комітету з питань

енергетики та житлово-комунальних послуг в режимі відеоконференції

02-03 червня 2021 р., початок о 15.00.

 

Комітет головний.

 

1.       Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення врегулювання заборгованості за спожиті енергоносії теплопостачальних та теплогенеруючих організацій, підприємств централізованого водопостачання і водовідведення, №3508, Пивоваров Є.П., Семінський О.В., Горобець О.С., Камельчук Ю.О., Герус А.М. та інші (11 співаторів).

2.       Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення врегулювання заборгованості за спожиті енергоносії теплопостачальних та теплогенеруючих організацій, підприємств централізованого водопостачання і водовідведення, №3508-1, Нагорняк С.В.

3.       Проект Закону про внесення змін до прикінцевих положень Закону України "Про видобування і переробку уранових руд" щодо державної підтримки Державного підприємства "Східний гірничо-збагачувальний комбінат", №5201, Тимошенко Ю.В., Волинець М.Я., Гриб В.О. та інші.

4.       Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про комбіноване виробництво теплової та електричної енергії (когенерацію) та використання скидного енергопотенціалу" щодо розвитку високоефективної когенерації, №4527, КМУ.

5.       Питання секретаріату Комітету.

6.       Різне.

 


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку