Комітет з питань паливно-енергетичного комплексу,

ядерної політики та ядерної безпеки

 

 

01008, м. Київ-8, вул. Грушевського, 5, тел. 255-26-62, факс 255-24-01

                                                               

                                                                            10 

                                                                      

                                                                                          04       вересня            13    

 

                                                                                       м. Київ

 

ГОЛОВУЄ:  Голова Комітету  Мартиненко М.В.

 

ПРИСУТНІ: члени Комітету Бандуров В.В., Васюник І.В., Гончаров А.Д., Груба Г.І., Зарубінський О.О., Іоффе Ю.Я., Ковач В.І., Корж П.П., Кунченко О.П., Кутовий В.Г.,  Лелюк О.В., Мармазов Є.В.,  Медяник В.Ю., Мирний О.Б., Павелко А.В., Пашинський С.В., Рудьковський М.М., Турманов В.І.

 

Працівники секретаріату Комітету: Дудкін О.М., Постніков С.М., Зенюк Л.О., Тимофієв П.В., Вдовенко В.Г., Бондаренко А.Ф., Шмерего М.О.

 

ВІДСУТНІ: Іванющенко Ю.В., Ковальчук В.А., Онищенко О.Р.

 

ПОРЯДОК   ДЕННИЙ:

 

1. Проект Закону про внесення зміни до пункту 9 розділу ІІ "Прикінцеві положення" Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України" (щодо експорту енергоносіїв до країн-членів Енергетичного Співтовариства), КМУ,  реєстр.№2471а.

 

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення соціальних гарантій працівникам гірничих, шахтобудівних (вуглебудівних) підприємств, державних воєнізованих аварійно-рятувальних служб (формувань) у вугільній промисловості, Турманов В.І., Іоффе Ю.Я., Гончаров А.Д., реєстр.№2203а.

 

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення реалізації права енергетичних підприємств та організацій на укладання договорів сервітуту, Ковач В.І., Груба Г.І., Мармазов Є.В., реєстр.№2201а.

 

4. Проект Закону про внесення зміни до статті 66 Земельного кодексу України щодо забезпечення раціонального використання земельних ділянок, які необхідні для видобування бурого вугілля і торфу, КМУ, реєстр.№2298а.

 

5. Проект Закону про внесення зміни до статті 6 Закону України "Про Державний бюджет України на 2013 рік" (щодо НАК "Нафтогаз Україна"), КМУ, реєстр.№2476а

 

6. Різне.

 

1.

 

ПРИСУТНІ: Запорожченко В.А. - заступник директора Департаменту з питань виробництва традиційних та альтернативних видів палива  Міненерговугілля, Демченко В.І. - начальник відділу Департаменту митної справи Міндоходів України. 

 

 

СЛУХАЛИ: Інформацію заступника директора Департаменту з питань виробництва традиційних та альтернативних видів палива  Міненерговугілля Запорожченко В.А. про проект Закону про внесення зміни до пункту 9 розділу ІІ "Прикінцеві положення" Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України" (щодо експорту енергоносіїв до країн-членів Енергетичного Співтовариства), КМУ,  реєстр.№2471а.

 

Виступили: Кутовий В.Г., Зарубінський О.О., Мирний О.Б., Іоффе Ю.Я., Мартиненко М.В.

 

УХВАЛИЛИ:

 1. Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення зміни до пункту 9 розділу ІІ "Прикінцеві положення" Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України" (щодо експорту енергоносіїв до країн-членів Енергетичного Співтовариства), КМУ,  реєстр.№2471а, прийняти у першому читанні за основу.

2. Доповідачем від Комітету по даному законопроекту на засіданні Верховної Ради України визначити народного депутата України Кутового В.Г.  

 

 Рішення прийнято одноголосно.

 

2.

 

ПРИСУТНІ: Захаренко В.В. – начальник управління Департаменту реструктуризації вугільної промисловості Міненерговугілля.

 

СЛУХАЛИ: Інформацію народного депутата України Турманова В.І. про проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення соціальних гарантій працівникам гірничих, шахтобудівних (вуглебудівних) підприємств, державних воєнізованих аварійно-рятувальних служб (формувань) у вугільній промисловості, авт. Турманов В.І., Іоффе Ю.Я., Гончаров А.Д., реєстр.№2203а.

 

Виступили: Захаренко В.В., Груба Г.І., Мартиненко М.В.

 

УХВАЛИЛИ:

1. Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення соціальних гарантій працівникам гірничих, шахтобудівних (вуглебудівних) підприємств, державних воєнізованих аварійно-рятувальних служб (формувань) у вугільній промисловості, авт. Турманов В.І., Іоффе Ю.Я., Гончаров А.Д., реєстр.№2203а, прийняти у першому читанні за основу.

2. Доповідачем від Комітету по даному законопроекту на засіданні Верховної Ради України визначити народного депутата України Турманова В.І.

 

 Рішення прийнято одноголосно.

 

 

3.

 

ПРИСУТНІ: Кадомський А.М. - перший заступник Голови Держземагентства, Соркін Б.В. – заступник директора Департаменту електроенергетики Міненерговугілля, Григорович О.І. – директор Департаменту інженерно-технічного забезпечення та сільськогосподарського машинобудування Мінагропрому. 

 

СЛУХАЛИ: Інформацію народного депутата України Ковача В.І. про проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення реалізації права енергетичних підприємств та організацій на укладання договорів сервітуту, авт. Ковач В.І., Груба Г.І., Мармазов Є.В., реєстр.№2201а.

 

Виступили: Кадомський А.М., Соркін Б.В., Григорович О.І., Мирний О.Б., Мармазов Є.В.,  Груба Г.І., Зарубінський О.О., Мартиненко М.В.

 

УХВАЛИЛИ:

Рекомендувати Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин внести на розгляд Верховної Ради України проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення реалізації права енергетичних підприємств та організацій на укладання договорів сервітуту, авт. Ковач В.І., Груба Г.І., Мармазов Є.В., реєстр.№2201а, для прийняття у першому читанні за основу.

 

Рішення прийнято одноголосно.

 

4.

 

ПРИСУТНІ: Запорожченко В.А. - заступник директора Департаменту з питань виробництва традиційних та альтернативних видів палива  Міненерговугілля, Кадомський А.М. - перший заступник Голови Держземагентства, Григорович О.І. – директор Департаменту інженерно-технічного забезпечення та сільськогосподарського машинобудування Мінагропрому. 

 

СЛУХАЛИ: Інформацію заступника директора Департаменту з питань виробництва традиційних та альтернативних видів палива Міненерговугілля Запорожченко В.А. про проект Закону про внесення зміни до статті 66 Земельного кодексу України щодо забезпечення раціонального використання земельних ділянок, які необхідні для видобування бурого вугілля і торфу, КМУ, реєстр.№2298а.

 

Виступили: Турманов В.І., Кадомський А.М., Григорович О.І..    Мармазов Є.В.,  Мартиненко М.В.

 

 УХВАЛИЛИ:

Рекомендувати Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин внести на розгляд Верховної Ради України проект Закону про внесення зміни до статті 66 Земельного кодексу України щодо забезпечення раціонального використання земельних ділянок, які необхідні для видобування бурого вугілля і торфу, КМУ, реєстр.№2298а, для прийняття у першому читанні за основу.

 

Рішення прийнято одноголосно.

 

5.

 

ПРИСУТНІ: Грачова О.М. - заступник директора Департаменту економіки і фінансів Міненерговугілля, Тепла О.М. - заступник начальника відділу Мінфіну, Колбушкін Ю.П. - директор департаменту Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України".

 

СЛУХАЛИ: Інформацію заступника директора Департаменту економіки і фінансів Міненерговугілля Грачової О.М.  про проект Закону про внесення зміни до статті 6 Закону України "Про Державний бюджет України на 2013 рік" (щодо НАК "Нафтогаз Україна"), КМУ, реєстр.№2476а.

 

Виступили: Тепла О.М.,  Колбушкін Ю.П., Пашинський С.В., Мартиненко М.В.

 

УХВАЛИЛИ: Рекомендувати Комітету з питань бюджету внести на розгляд Верховної Ради України проект Закону про внесення зміни до статті 6 Закону України "Про Державний бюджет України на 2013 рік" (щодо НАК "Нафтогаз Україна"), КМУ, реєстр.№2476а, для прийняття у першому читанні за основу.

 

Рішення прийнято більшістю голосів.

«За»   -     18

«Проти» - 1 (народний депутат Пашинський С.В.)

 

6. (Різне)

 

 

 

Голова Комітету           М.МАРТИНЕНКО

 

 

Секретар Комітету       Г.ГРУБА

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Протоколи засідань”

24 листопада 2014 13:19
24 листопада 2014 13:18
24 листопада 2014 13:17
24 листопада 2014 13:17
24 листопада 2014 13:16
24 листопада 2014 13:16
24 листопада 2014 13:15
24 листопада 2014 13:15
24 листопада 2014 13:14
24 листопада 2014 13:14