Порядок денний 17.06.2015

15 червня 2015, 11:01

           проект

 ПОРЯДОК ДЕННИЙ 

 Засідання Комітету з питань паливно-енергетичного

комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки

_____________________________________________________________

17 червня 2015 року, 14.30

(вул. Липська, 3, зал №3 )

 

Комітет головний.

 

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо приведення їх у відповідність до положень Закону України "Про ринок природного газу" (щодо особливостей провадження господарської діяльності на ринку природного газу), Мартиненко М.В., Бєлькова О.В., Войціцька В.М., Кацер-Бучковська Н.М., Підлісецький Л.Т., реєстр.№2055а.

 

2. Проект Закону України "Про заходи економічної стабілізації Державного акціонерного товариства "Чорноморнафтогаз" у зв`язку з тимчасовою окупацією території України", Мартиненко М.В., Насалик І.С., реєстр.№2060а.

 

3. Проект Закону про мораторій на закриття шахт, які не виробили свої ресурси, Королевська Н.Ю. та інші, реєстр.№2522.

 

4. Проект Постанови про невідкладні заходи щодо подолання критичного стану у вугільній промисловості та відновлення належного соціального захисту шахтарів, Королевська Н.Ю., Мартовицький А.В., реєстр.№2728.

 

5. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про забезпечення комерційного обліку природного газу" (щодо п.орядку компенсації споживачам вартості встановлених ним лічильників обліку природного газу постачальниками газу), Балога В.І., реєстр.№2824

 

6. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо посилення захисту громадян у зв'язку з встановленням нових тарифів на житлово-комунальні послуги), Тимошенко Ю.В., Соболєв С.В., реєстр.№2832.

 

7. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування правових режимів території у місцях розташування ядерних установок та об'єктів, призначених для поводження з радіоактивними відходами, Домбровський О.Г., реєстр.№2021а.

 

Комітет не головний.

 

6.Проект Закону про оцінку впливу на довкілля, Геращенко І.В., Кононенко І.В., Рябчин О.М. та інші, реєстр.№2009а.

 

Інші питання.

 

7. Інформація Міністерства енергетики та вугільної промисловості України щодо стану підготовки об'єктів  енергетики  до  роботи  в  осінньо-зимовий період 2015-2016 рр.

 

8. Про затвердження рекомендацій Комітетських слухань на тему «Перспективи та шляхи нарощування видобутку вітчизняних нафти та газу для підвищення енергетичної безпеки України».

 

9. Різне.

 

Завідувач секретаріатом Комітету                                               О.Дудкін