Порядок денний 15.07.2015

15 липня 2015, 11:48

           проект

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 

 Засідання Комітету з питань паливно-енергетичного

комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки

_____________________________________________________________

15 липня 2015 року, 14.30

(вул. Липська, 3, зал №3 )

Комітет головний.

 

1. Проект Закону про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, КМУ, реєстр. № 2966.

 

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо приведення їх у відповідність до положень Закону України "Про ринок природного газу" (стосовно особливостей провадження господарської діяльності на ринку природного газу у перехідний період), Бєлькова О.В. та інші, реєстр. №2312а.

 

3. Проект Закону про внесення змін до Гірничого закону України щодо уточнення порядку компенсацій за оплату комунальних послуг, друге читання, реєстр.№1634.

 

4. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо скасування плати за приєднання до мереж суб'єктів природних монополій, Ляшко О.В., Чижмарь Ю.В. та інші, реєстр.№2130а.

 

5. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо використання побутових відходів як альтернативного джерела енергії, Кононенко І.В.,Король В.М., Мартиненко М.В., реєстр.№ 2260а.

 

Комітет не головний.

 

6. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо розвитку виробництва та ринку альтернативних палив, дерегуляції виробництва біоетанолу та гармонізації законодавства з нормами Європейського Союзу та Енергетичного Співтовариства, Сугоняко О.Л. та інші, реєстр.№2044а.

 

Інші питання.

 

7. Інформація Міністерства енергетики та вугільної промисловості України та НАК «Нафтогаз України» про стан виконання положень Закону України від 09.04.2015 № 329-VIII «Про ринок природного газу» та розробки вторинного законодавства до нього.

 

8. Про затвердження Плану роботи Комітету на Третю сесію.

 

9. Різне.

 

Завідувач секретаріатом Комітету                                               О.Дудкін