Порядок денний 22.04.2015

21 квітня 2015, 14:53

           проект

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 

 Засідання Комітету з питань паливно-енергетичного

комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки

_____________________________________________________________

22 квітня 2015 року, 14.30

(вул. Липська, 3, зал №3 )

 

Комітет головний.

 

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо стабілізації фінансового стану Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України", реєстр.№2214, друге читання.

 

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо утримання охоронних зон магістральних та промислових трубопроводів, Сольвар Р.М., Безбах Я.Я., реєстр.№1414.

 

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо конкурентних умов виробництва електроенергії з альтернативних джерел енергії, Домбровський О.Г. та інші, реєстр.№2010.

 

4. Проект Закону про внесення змін до Прикінцевих положень Закону України "Про електроенергетику" щодо покращення умов для виробництва електроенергії з енергії сонячного випромінювання, Левченко Ю.В., реєстр.№1309.

 

5. Проект Закону про внесення змін до статті 17-3 Закону України "Про електроенергетику" щодо покращення умов для виробництва електроенергії з енергії вітру, Левченко О.В., Осуховський О.І., Іллєнко А.Ю., Марченко О.О., Головко М.Й., Рудик С.Я., Бублик Ю.В., реєстр.№1457.

 

6. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо сприяння розвитку геотермальної електроенергетики та виробництва енергії з інших альтернативних джерел, Балога В.І., реєстр.№2179.

 

Комітет не головний.

 

7. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення прозорості видобувних галузей в Україні, Бєлькова О.В., Мартиненко М.В., Домбровський О.Г., Войціцька В.М., Батенко Т.І та інші, реєстр.№2591.

 

8. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо умов оплати рентної плати за користування надрами), Онищенко О.Р., реєстр.№2395.

 

9. Проект Закону про внесення змін до статті 252 Податкового кодексу України щодо стимулювання внутрішнього видобутку вуглеводнів, Артеменко А.В., Батенко Т.І., реєстр.№2398

 

10. Проект Закону про внесення змін до пункту 252.20 статті 252 Податкового кодексу України щодо стимулювання видобутку природного газу в Україні та створення сприятливих умов для залучення інвестиційну газовидобувну галузь, Домбровський О.Г., Бєлькова О.В., Войціцька В.М., Батенко Т.І., Лопушанський А.Я., Підлісецький Л.Т., Кацер-Бучковськовська Н.В., реєстр.2120.

 

11. Про затвердження рекомендацій Комітетських слухань щодо проблем функціонування підприємств теплової генерації.

 

12. Різне.

 

 

 

Завідувач секретаріатом Комітету                                                 О.Дудкін