6 лютого 2019 року у Комітеті буде проведено Круглий стіл на тему: «Роздрібний ринок електричної енергії України: перший місяць функціонування, виклики, проблеми та шляхи їх подолання»

Комітет
30 січня 2019, 15:55

 

Круглий стіл «Роздрібний ринок електричної енергії України: перший місяць функціонування, виклики, проблеми та шляхи їх подолання»

 

6 лютого 2018 року (початок о 13.30) відбудеться круглий стіл на тему: «Роздрібний ринок електричної енергії України: перший місяць функціонування, виклики, проблеми та шляхи їх подолання».

Завданням круглого столу є обговорення стану запровадження з 1 січня 2019 року правил функціонування роздрібного ринку електричної енергії, передбачених Законом України «Про ринок електричної енергії», виявлення правових прогалин/недоліків, напрацювання пропозицій для удосконалення правовідносини між споживачами електричної енергії, операторами системи розподілу, постачальниками електричної енергії, іншими суб’єктами відносин у цій сфері.

До участі в роботі круглого столу запрошені депутати профільних комітетів Верховної Ради України, представники Кабінету Міністрів України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, посольств провідних країн, міжнародних організацій, операторів системи розподілу та постачальників електричної енергії, інших суб’єктів ринку електричної енергії, галузевих асоціацій та асоціацій споживачів, ТКЕ та водоканалів, профільних неурядових організацій та провідних ЗМІ.

 

Зацікавлених в участі в заході просимо зареєструватися на захід за допомогою прикріпленої форми: https://goo.gl/forms/obylyVyfSUDKhajA3 до 12.00 4 лютого 2019 р.

Відповідальний за підготовку заходу головний консультант Комітету Вдовенко В.Г. (255-26-50, е-mail: Vdovenko@rada.gov.ua).

Місце проведення: вул. Грушевського, 5, конференц-зал (вхід з вул. Грушевського, 18/2, 9 під’їзд).