Засідання Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки.

04 червня 2019, 16:57

04 червня 2019 року відбулось засідання Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки на якому було прийнято наступні рішення:

 1. Рекомендувати Верховній Раді України прийняти за основу та в цілому Проект Закону про внесення змін до статті 9-1 Закону України "Про альтернативні джерела енергії" щодо врегулювання питання генерації електричної енергії приватними домогосподарствами,  р.№10357.

2. Внести на розгляд  Верховної Ради України для прийняття рішення проект Закону про внесення змін до статті 9-1 Закону України "Про альтернативні джерела енергії" та Розділу XVII "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про ринок електричної енергії", р. №10343

3.  Рекомендувати  Комітету з питань бюджету винести на розгляд Верховної Ради України проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2019 рік" щодо збільшення видатків за бюджетною програмою "Реструктуризація вугільної галузі", р.№10307 для прийняття в першому читання та в цілому.