Засідання Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки.

Опубліковано 04 грудня 2017, о 16:03

Проект оновлений

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 

засідання Комітету з питань паливно-енергетичного

комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки

_____________________________________________________________

6 грудня 2017 року, 14.30

(Липська 3, Зал №3)


Комітет головний


1.     Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг" щодо надання повноважень Президенту України для забезпечення сталої діяльності Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 7342, Рябчин О.М., Войціцька В.М.


2.     Проект Закону України «Про внесення змін до статті 14 Закону України «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» щодо забезпечення сталої діяльності Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг», №7359, О.Продан, Л.Підлісецький.


3.     Проект Закону про «Про внесення змін до Закону України «Про забезпечення комерційного обліку природного газу» щодо порядку встановлення лічильників споживачам природного газу». Зазначений законопроект розроблено на виконання рішення Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки від 21 червня 2017 року (протокол № 48), як узагальнюючий на основі законопроектів № 5722, № 6277, № 6277-1 та № 6306.


4.     Проект Закону України «Про внесення змін до статті 21 Закону України «Про ринок електричної енергії» щодо запровадження стимулюючого тарифоутворення при приєднанні електроустановок до електричних мереж» № 6635, Констанкевич І.М., Батенко Т.І. та інші.

5.     Різне.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку