Засідання Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки.

Опубліковано 02 квітня 2018, о 13:54

 

Проект

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 

засідання Комітету з питань паливно-енергетичного

комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки

_____________________________________________________________

4 квітня 2018 року, 14.30

(Липська 3, Зал №3)


Комітет головний


1.     Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розвитку сфери виробництва рідкого палива з біомаси та впровадження критеріїв сталості рідкого палива з біомаси та біогазу, призначеного для використання в галузі транспорту, Домбровський О.Г. та інші, №7348.

2.     Проект Закону про забезпечення прозорості у видобувних галузях, №6229, друге читання.

3.     Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо зміни права власності та особливості правонаступництва у сфері енергопостачання), Білоцерковець Д.О., №8095.

4.     Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо встановлення алгоритму перерахування коштів на поточні рахунки постачальникам електричної енергії за регульованим тарифом, А.Яценко, №7390.

5.     Проект Закону про внесення доповнень до Закону України "Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення" (щодо посилення прозорості фінансово-господарської діяльності у зазначених сферах з метою протидії можливим зловживанням), Константіновський В.Л., №6547.

6.     Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про забезпечення комерційного обліку природного газу" (щодо створення єдиної бази абонентів - споживачів природного газу), Т.Чорновіл та інші, №6391-1 (повторне перше читання).

7.     Проект Закону про енергетичного омбудсмена, Рябчин О.М., Кацер-Бучковська Н.В. та інші, №7059.

8.     Про затвердження Рекомендацій Комітетських слухань на тему «ГТС: ключові виклики та критерії залучення стратегічного партнера. Роль парламенту в законодавчому забезпеченні процесу»

9.     Різне.

 

 

Керівник секретаріату Комітету                                               О.Дудкін

 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку