Засідання Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки.

Опубліковано 16 жовтня 2018, о 13:57

Проект

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 

засідання Комітету з питань паливно-енергетичного

комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки

_____________________________________________________________

18 жовтня 2018 року, поч. о 12.00

(Грушевського, 5, зал №5)


Комітет головний

 

1.     Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про ринок електричної енергії", КМУ, №8468.

 

2.     Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо метрології та метрологічної діяльності, КМУ, №9061.

 

3.     Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо створення умов для забезпечення державної підтримки у вугільній галузі, Бондар М.Л., Домбровський О.Г., Іоффе Ю.Я. та інші, №9049.

 

4.     Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо захисту прав споживачів при користуванні природними об'єктами права власності Українського народу), Міщенко С.Г., №4749.

 

5.     Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про забезпечення комерційного обліку природного газу" (щодо захисту прав споживачів при встановленні вузлів комерційного обліку природного газу), Воропаєв Ю.М., №5093

 

6.     Проект Закону про внесення змін до статті 6 Закону України "Про забезпечення комерційного обліку природного газу" щодо відмови від встановлених загальнобудинкових лічильників, Писаренко В.В., №8092.

 

7.     Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про забезпечення комерційного обліку природного газу" (щодо здійснення демонтажу загальнобудинкових лічильників газу, встановлених у багатоквартирних будинках без згоди співвласників багатоквартирного будинку), Кірш О.В., №8096.

 

8.     Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про забезпечення комерційного обліку природного газу" (щодо здійснення демонтажу загальнобудинкових лічильників газу, встановлених у багатоквартирних будинках без згоди їхніх співвласників), Довгий О.С., №8096-1. 

 

9.     Різне.

 

Керівник секретаріату Комітету                                               О.Дудкін

 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку