Слухання у Комітеті на тему: «Про ситуацію у сфері теплопостачання та розроблення антикризових заходів для сталого проходження опалювального сезону». 03 лютого 2022 року

Опубліковано 02 лютого 2022, о 11:55
Слухання у Комітеті на тему: «Про ситуацію у сфері теплопостачання та розроблення антикризових заходів для сталого проходження опалювального сезону» під головуванням Першого заступника Голови Комітету Кучеренка О.Ю.
Захід відбудеться 3 лютого 2022 р. о 12 годині в режимі відео конференції.
До участі у заході запрошено народних депутатів України, представників Міненерго, Мінрегіону, Мінфіну, Антимонопольного комітету, НКРЕКП, НАК «Нафтогаз України», ГК «Нафтогаз Трейдинг», операторів систем розподілу природного газу, Асоціації міст України, керівників теплопостачальних підприємств.
В рамках обговорення планується розглянути проблемні питання щодо позиції ГК «Нафтогаз Трейдинг» у прогнозуванні обсягів природного газу за фіксованою ціною для виробництва теплоенергії населенню та бюджетним установам, що виявилися критично недостатніми, що призвело до критичної ситуації з теплопостачанням споживачів в регіонах України, та небезпеки переходу підприємств ТКЕ на постачання природного газу від постачальника останньої надії (ПОН).


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку