Засідання Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг

Опубліковано 07 лютого 2022, о 15:40

Проект

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 

засідання Комітету з питань

енергетики та житлово-комунальних послуг в режимі відеоконференції

8        лютого 2022 р., початок о 16.00

  

1.                 Звіт про роботу Комітету за 6-ту сесію.

2.                 Пропозиції Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних  послуг до порядку денного сьомої сесії Верховної Ради України дев'ятого скликання.

3.                 Про затвердження Орієнтовного плану основних заходів Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних  послуг на період сьомої сесії Верховної Ради України дев'ятого скликання.

4.                 Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо розвитку систем накопичення енергії, №5436-д, друге читання.

5.                 Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про ринок природного газу" (щодо участі держави у регулюванні ринку природного газу), №6426, Шпак Л.О.

6.                 Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про ринок природного газу" (щодо участі держави у регулюванні ринку природного газу), №6426-1, Герус А.М.

7.                 Інформація Мінекономіки щодо заходів з розробки та реалізації Програми «Велика термомодернізація».

8.                 Інформація НАК «Нафтогаз України» щодо проходження опалювального сезону та щодо запасів природного газу необхідних для проходження ОЗП 2021-2022 та ОЗП 2022-2023.

9.                 Різне.

 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку