Засідання Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг

Опубліковано 12 травня 2022, о 09:24

 Комітет 

 

Проект

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 

засідання Комітету з питань

енергетики та житлово-комунальних послуг в режимі відеоконференції

13 травня 2022 р., початок о 9.00

Комітет головний.

1.                 Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про ринок електричної енергії" щодо врегулювання питань продажу електричної енергії виробниками електричної енергії за двосторонніми договорами, №7238, Камельчук Ю.О.

2.                 Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо запровадження на ринку природного газу обліку та розрахунків за обсягом газу в одиницях енергії (щодо терміну набрання чинності), №7305, Герус А.М., Скороход А.К., Камельчук Ю.О., Кіт А.Б., Мулик Р.М., Гриб В.О., Нагорняк С.В.

 

Комітет не головний.

3.                 Проект Закону про внесення змін до підрозділу 2 розділу ХХ "Перехідні положення" Податкового кодексу України щодо звільнення від оподаткування податком на додану вартість операцій з постачання на митній території України вугілля та/або продуктів його збагачення, №6530, Гриб.В.О., Волинець М.Я., Аксьонов А.А.

4.                 Проект Закону про внесення змін та доповнень до Податкового кодексу України (щодо оподаткування податком на додану вартість операцій з постачання вугілля), №6530-1, Герус А.М., Єфімов М.В., Гриб В.О., Бондар М.В., Аксьонов А.А., Мороз В.В., Камельчук Ю.О., Кучеренко О.Ю., Костюх А.В.

5.                 Проект Закону про внесення змін до пункту 45 підрозділу 2 розділу XX "Перехідні положення" Податкового кодексу України щодо відновлення пільгового оподаткування податком на додану вартість операцій з постачання вугілля та/або продуктів його збагачення, №6530-2, Королевська Н.Ю. та інші.

 

Інші питання.

 

6.                 Підведення підсумків проходження ОЗП 2021-2022 та підготовка до наступного ОЗП 2022-2023.

7.                 Щодо ситуації на ринку нафтопродуктів.

8.                 Різне.


Трансляція від 13 травня 2022 року:


Трансляція від 16 травня 2022 року:

Трансляція від 01 червня 2022 року:


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку