Засідання Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг

Опубліковано 27 квітня 2023, о 17:37
 

Проект

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 

засідання Комітету з питань

енергетики та житлово-комунальних послуг в режимі відеоконференції

28 квітня 2023 р., початок об 11.00

 

Комітет головний

 

1.      Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо запобігання зловживанням на оптових енергетичних ринках, №5322, друге читання.

 

2.      Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення умов підтримки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії генеруючими установками споживачів, №9011, КМУ.

3.      Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення умов підтримки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії генеруючими установками споживачів, №9011-1, Герус А.М.

4.      Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо стимулювання збільшення виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії генеруючими установками споживачів, №9011-2, Кіт А.Б., Совсун І.Р., Герус А.М.

5.      Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо відновлення та зеленої трансформації енергетичної системи України, доопрацьований (відповідно до ч.2 статті 110 Регламенту Верховної Ради України).

Інші питання.

6.      Про проведення 4 травня 2023 року спільних з Комітетом з питань аграрної та земельної політики комітетських слухань на тему: «Розвиток виробництва альтернативних джерел енергії, а саме - біометану, водню, інших синтетичних газів та біоетанолу».

7.      Щодо відновлення експорту електричної енергії.

8.      Щодо бронювання співробітників енергетичної галузі.

9.      Різне.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку