Засідання Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг

Комітет
18 травня 2021, 16:12

 

Проект

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 

засідання Комітету з питань

енергетики та житлово-комунальних послуг в режимі відеоконференції

19 травня 2021 р., початок о 15.30

Комітет головний.

1.            Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо окремих питань приєднання до газотранспортної або газорозподільної системи, №4578, КМУ.

2.            Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо окремих питань приєднання до газотранспортної або газорозподільної системи, №4578-1, Жупанин А.В. та інші (6 співавторів).

3.            Проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про ринок природного газу» щодо забезпечення фінансової стабільності на ринку природного газу», №3800, Жупанин А.В., Арахамія Д.Г., Припутень Д.С., Костюх А.В. та інші (10 співавторів).

4.            Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про ринок природного газу" та інших законів щодо забезпечення фінансової стабільності на ринку природного газу, №3800-1, Кучеренко О.Ю., Арахамія Д.Г., Кіт А.Б. та інші (8 співавторів).

5.            Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення врегулювання заборгованості за спожиті енергоносії теплопостачальних та теплогенеруючих організацій, підприємств централізованого водопостачання і водовідведення, №3508, Пивоваров Є.П., Семінський О.В., Горобець О.С., Камельчук Ю.О., Герус А.М. та інші (11 співаторів).

6.            Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення врегулювання заборгованості за спожиті енергоносії теплопостачальних та теплогенеруючих організацій, підприємств централізованого водопостачання і водовідведення, №3508-1, Нагорняк С.В.

7.            Проект Постанови про імплементацію Національного плану скорочення викидів від великих спалювальних установок, №5129, Василенко Василенко Л.В., Совсун І.Р., Жупанин А.В., Камельчук Ю.О., Костюх А.В. та інші (40 співавторів).  

8.            Розгляд листа Служби безпеки України щодо захищеності об’єктів критичної енергетичної інфраструктури.

9.            Різне.