Засідання Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг

23 листопада 2022, 13:26

Проект

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 

засідання Комітету з питань

енергетики та житлово-комунальних послуг в режимі відеоконференції

25 листопада 2022 р., початок о 13.00

Комітет головний.

1.       - Проект Закону про деякі питання використання транспортних засобів, оснащених електричними двигунами та внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо подолання паливної залежності і розвитку електрозарядної інфраструктури та електричних транспортних засобів, №8172, Камельчук Ю.О. та інші.

-         Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо подолання паливної залежності, скорочення викидів парникових газів і розвитку електрозарядної інфраструктури та електричних транспортних засобів, №8172-1, Гриб В.О.

-         Проект Закону про деякі питання використання транспортних засобів, оснащених електричними двигунами та внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо подолання паливної залежності і розвитку електрозарядної інфраструктури та електричних транспортних засобів, №8172-2, Аліксійчук В.О. та інші.

2.                 Проект Закону про акціонерне товариство “Національна атомна енергогенеруюча компанія “Енергоатом”, №8067, друге читання.

3.                 Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо сертифікації оператора газосховищ та продовження заходів з недопущення банкрутства Державного акціонерного товариства "Чорноморнафтогаз"), №8158, Жупанин А.В. та інші члени Комітету.

Щодо формування складу підкомітетів.