25 квітня 2024
1500

Минулого року Комітетом Верховної Ради України України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг була створена постійно діюча робоча група з моніторингу за виконанням Закону України «Про ринок природного газу» та держаним регулюванням ринку природнього газу під головуванням Кучеренка О.Ю.

Згідно зі статтею 3 цього Закону, одними із принципів функціонування ринку природного газу є недопущення та усунення обмежень конкуренції, спричинених діями суб'єктів ринку природного газу, у тому числі суб'єктів природних монополій та суб'єктів господарювання державної форми власності.

З огляду на зазначене, Робочою групою 25.04.2024 (четвер) о 15:00 планується проведення засідання, на якому буде розглянуте питання запровадження на ринку природного газу біржової торгівлі стандартизованими продуктами.

Зокрема до обговорення пропонуватимуться робочі проекти змін до законодавства, що були розроблені з метою врегулювання цього питання.

До участі у заході запрошено народних депутатів України, представників державних органів, суб'єктів ринку природного газу, трейдингових компаній, громадських та профільних організацій, а також експертів галузі.

 

Відеотрансляція:


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай слухання у Комітеті!
Подати заявку Правила перебування