Засідання Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг

Комітет
08 березня 2023, 12:41

 

Проект

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 

засідання Комітету з питань

енергетики та житлово-комунальних послуг в режимі відеоконференції

10 березня 2023 р., початок о 12.00

Комітет неголовний.

1.                 Проект Постанови про Звернення Верховної Ради України до парламентів усіх іноземних держав, Європейського парламенту та Міжнародного агентства з атомної енергії щодо накладення санкцій на російську державну корпорацію з атомної енергії «Росатом» та запровадження заходів для зменшення співпраці з Російською Федерацією в сфері ядерної енергетики, Совсун І.Р., Гриб В.О., Герус А.М., Камельчук Ю.О. та інші, №9060.

Комітет головний.

2.                 Про звернення Комітету до Парламентів Естонії, Латвії, Литви щодо необхідності відмови від імпорту російського скрапленого нафтового газу.

3.                 Про зняття з розгляду проекту Закону про особливості утворення акціонерного товариства "Національна атомна енергогенеруюча компанія "Енергоатом", №7650, КМУ.

 

Інші законопроекти, з розгляду яких Комітет визначено неголовним.

 

4.     Проект Закону про ратифікацію Листа про внесення змін № 4 до Фінансової угоди (Проект будівництва високовольтної повітряної лінії 750 кВ Рівненська АЕС - Київська) між Україною та Європейським інвестиційним банком, Президент України, №0188.

5.     Проект Закону про статус ветеранів та членів сімей загиблих (померлих) Захисників України та ветеранів, Василенко Л.В., Совсун І.Р. та інші №3407.

6.     Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо врегулювання питань державного енергетичного нагляду (контролю), Камельчук Ю.О., №4322.

7.     Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо стимулювання розвитку нафтогазовидобувної галузі, Жупанин А.В. та інші, №4344.

8.     Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо захисту людини від впливу іонізуючого випромінювання, КМУ, реєстр.№8223.

9.     Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо невідкладних заходів посилення спроможностей із кіберзахисту державних інформаційних ресурсів та об'єктів критичної інформаційної інфраструктури, Федієнко О.П., Камельчук Ю.О., Костюх А.В., Горобець О.С. та інші, №8087.

 

10. Різне.